[Topp]

TEATERTEKNIKER / SERVICETEKNIKER

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker en teatertekniker/servicetekniker med erfarenhet av teater och konsert- och turnéverksamhet med inriktning på ljus och video.

Du kommer att arbeta som Teatertekniker med våra opera- och balettproduktioner samt utföra service på våra rörliga armaturer och digitalprojektorer tillsammans med vår servicetekniker. Vi ger dig de utbildningar som krävs för vår utrustning.

Vi söker dig som har erfarenhet och som vill utvecklas tekniskt i ett kreativt team i ett Operahus där det just nu sker stora förändringar.

Då Kungliga Operan vill vara i framkant tekniskt och eftersom vi står inför nya spännande projekt så söker vi dig med stor nyfikenhet på ny teknik inom ljus, projektorer, mediaservers och gärna broadcastteknik.

KRAV- OCH KOMPETENSPROFIL

Vi söker dig som har minst tre års relevant yrkeserfarenhet.

Som person är du handlingskraftig, initiativtagande och bra på att förmedla kunskap till andra. Du trivs i en aktiv och kreativ miljö och tycker om att arbeta i team, men har också en god förmåga att arbeta självständigt. Du har en gedigen teatervana eller vana från andra större scensammanhang

ANSTÄLLNINGEN

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar rörande tjänsten lämnas av Patrik Becker, Ljus- ljud och videochef, tel. 08-791 44 71 eller Hilda Geber, HR-konsult, tel. 08-791 43 45. Facklig representant: Sara Fällström, TF, sara.fallstrom@operan.se.

Vi tar endast emot din ansökan via länken nedan. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker den här tjänsten.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt eftersom urval kommer ske löpande, dock senast 2017-01-31.

Vi erbjuder dig en anställning i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa opera- och balettproduktioner i världsklass!

Operan eftersträvar jämn könsfördelning och vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR.  Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 540 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna. 

ANSÖK HÄR