[Topp]

ADVENTSKALENDER

I årets adventskalender kommer du Kungliga Baletten riktigt nära. Varje advent släpper vi en kort film om vårt anrika kompani. Du kommer att få följa med in i våra balettsalar, på repetitioner, i kulisserna och på scenen. Dessutom får du varje advent ett härligt erbjudande till någon av våra kommande dansföreställningar.

3:e ADVENT

I det tredje avsnittet får du följa med på repetition av PUUR i Kungliga Operans lokaler i Gäddviken i Stockholm.

ERBJUDANDE

KUNGLIGA OPERANS PODCAST – LIVE I BRASSERIET

Den 7/1 handlar vårt podd-avsnitt om dansverket PUUR, och mellan 17.30 och 18.30 sänder vi det live från Restaurang Brasseriet här i Operahuset. Ta något att dricka eller äta, och var med när vår programledare David Silva möter spännande gäster!

KÖP BILJETTER HÄR »

Antalet platser är begränsade, så köp dina biljetter redan i dag.

Vill du få en sittplats, kom gärna i god tid. Och vill du äta, glöm inte att boka bord (boka@brasseriet.se). Vi drar av 50 kr på din nota om du har köpt biljett och samtidigt äter i Brasseriet.

2:a ADVENT

Andra advent till ära presenterar vi vårens två dansverk. Artifact Suite & The Grey Area samt Törnrosa. Se Kungliga Baletten i två verk där kärleken till dansen står i fokus.

1:a ADVENT

I det första avsnittet får du lära känna Operans nya Balettchef – Nicholas Le Riche – Kungliga Balettens nya konstnärliga ledare.