0
0
Tillbaka Hem Black Friday

DONERA eller SPENDERA?

Vill du vara en motvikt till köpfesten Black Friday?


Hos oss kan du i stället donera till tåskoinsamlingen och på så sätt vara en del av balettens vardag. Vid varje föreställning förbrukar en dansare minst ett par tåskor. Ditt bidrag kan bokstavligt talat stödja en dansare och hennes viktigaste redskap — foten.

Var med oss i vårt arbete med att bevara vårt kulturarv och bidra till av vår verksamhet inifrån. Fram till årsskiftet samlar vi in medel för att köpa in tåskor till Kungliga Baletten. Målet är att samla in 500 000 kr, vilket motsvarar den årliga kostnaden för inköp av tåskor. Var med och bidra med donationer för att stödja och utveckla verksamheten och kulturarvet. 
Läs mer »

Tåskoinsamlingen

Väntar... Hämtar aktuell data...
av 0% 500000 sek
Initierar donation...Initierar donation...

Vill du även unna dig en upplevelse på Kungliga Operan? 


I så fall erbjuder vi dig hela 50 % rabatt på Glada änkan till föreställningarna den 19 april och den 22 april 2019. Glada änkanhar gått för fulla hus sedan premiären 2017 och är en komisk och träffsäker nytolkning av den klassiska operetten. 

Under vårens föreställningar axlar Andreas T Olsson rollen som den olyckdrabbade chefen Benny Zetterberg. Andreas T Olsson fick sitt genombrott på Dramaten med monologen Sufflören och ingår nu i den fasta ensemblen. I rollen som ”Glada änkan” ser vi den skönsjungande världssopranen Elin Rombo och som den burduse regissören hörs Jeremy Carpenter. Passar för alla, från tonåringar till pensionärer! Läs mer »

50% rabatt på Glada änkan

Erbjudandet gäller från och med den 23 november till och med den 25 november, eller i mån av plats på parkett - så skynda dig!

TILL ERBJUDANDET »