[TOPP]
_

Musik och presentkort som lyser upp i mörkret

HELGSTÄMNING
PÅ OPERAN

Nu tar vinterns högtider över Operan. Julbaletternas julbalett Nötknäpparen fortsätter att älskas av hela familjen, La Bohème är tillbaka och dessutom har du möjlighet att skåla in 2019 på bästa sätt med Nyårs-och jubileumskonsert här på Kungliga Operan!

Och ska du ge dina nära och kära några julklappar i år? Vårt bästa tips till dig som vill ge bort någonting minnesvärt och som uppskattas av alla, är att köpa presentkort hos oss. Eller varför inte ge bort biljetter till Dracula, Karmelitsystrarna, Glada änkan, DANCING | FORWARD, Carmen eller något annat av de fantastiska verk vi har att se fram emot?

TRE KLASSIKER UNDER JULEN

GE BORT EN UPPLEVELSE 

Bjud din svåger på passion och stor kärlek! Låt bonusbarnen uppleva blod, svett och tårar! Ett presentkort på Operan finns bara några klick bort och blir garanterat en uppskattad gåva – oavsett vem du ger den till. Köp presentkort här!

GE BORT EN GÅVA  STÖD TÅSKOINSAMLINGEN

Var med oss i vårt arbete med att förgylla och bevara vårt kulturarv och ta del av vår verksamhet inifrån. Just nu samlar vi in medel för att köpa in tåskor till Kungliga Baletten. Målet är att samla in 500 000 kr, vilket motsvarar den årliga kostnaden för inköp av tåskor.
Var med och bidra med donationer för att stödja vår verksamhet. Läs mer »

_

EN JULKLAPP FÖR
HELA FAMILJEN

Läskigt, passionerat och roligt – vårens familjeabonnemang. Operetten Glada änkan i april, kärleksdramat Orlando på Confidencen i maj och skräckfyllda Dracula i juni. Tre verk som passar för familjer mellan 12 och 99 år. 

Läs mer »

NYÅRS- & 
JUBILEUMSKONSERT

Kungliga Operan firar in det nya året med 50-årsjubilerande Operahögskolan. Avrunda 2018 och fira in 2019 på bästa tänkbara sätt. Missa inte en oförglömlig konsertkväll med guld och glamour!

Läs mer »

_
_

NYÅR PÅ BRASSERIET

Skåla in 2019 på Brasseriet! De bjuder på en apitretande Amuse Bouche, kalixlöjrom med pepparrotsgrädde, röding till huvudrätt och chokladtarte till dessert. Kombinera gärna med vår Nyårs- och Jubileumskonsert för en oförglömlig nyårsafton.

Läs mer »

OPERANS ADVENTSKALENDER

Följ oss på sociala medier för nya erbjudanden varje söndag i advent

Facebook  Instagram

BILJETTKASSAN

ORDINARIE ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG
15.00-18.00
LÖRDAG 12.00-15.00 
SÖNDAG Stängt
E-POST biljett@operan.se

* om föreställning öppet fram till föreställningens start
** om föreställningen ges på Stora scenen
All biljettförsäljning sker i stora entrén
Serviceavgift 30 kr/biljett

AVVIKANDE ÖPPETTIDER UNDER JUL OCH NYÅR
Biljettkassan har stängt mellan den 23 och 25 december, samt den 1 januari.