0
0

ABONNEMANG 2020.2021

Tillbaka Hem Biljetter Abonnemang

KUNGLIGA OPERANS ABONNEMANG – HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA

En helhetsupplevelse skräddarsydd för dig


Ett abonnemang på Kungliga Operan innebär att du, under ett och samma tillfälle, bokar dina biljetter för hela spelåret – och att du får sitta på din favoritplats i salongen under resten av säsongen. Biljetterna är rabatterade med 20 % (ej premiärabonnemanget) och du kan se fram emot ett år med fantastisk opera, balett, dans och live-musik.

Oavsett om du är en operaexpert, nybörjare, dansentusiast eller bara nyfiken på våra konstformer gör vi allt för att sätta ihop spännande upplevelsepaket till dig.

Vi är väl medvetna om att vi befinner oss mitt i stormens öga och att mycket kan hända framöver. Men det kommer även att finnas en tid efter detta och just därför har vi valt att blicka framåt, för opera och balett gör sig ju faktiskt bäst på plats. Om coronaviruset skulle komma att påverka även nästa säsong kan du naturligtvis återlösa ditt abonnemang. Vi hoppas såklart kunna hissa upp ridån och hälsa er välkomna till Operahuset snart igen.

Som abonnent får du

  • 20 % rabatt på biljetterna*
  • Kungliga Operans nyhetsbrev med möjlighet till förköp på vissa föreställningar
  • Erbjudanden på föreställningar under hela säsongen
  • Inbjudningar till programkvällar med guldkant
  • Alltid samma plats i salongen – även under nästa säsong om du förnyar ditt abonnemang**

*gäller ej Premiärabonnemang
**gäller ej Flex-abonnemang

Du kan byta föreställningsdatum inom ramen för ditt abonnemang om du kontaktar oss minst två vardagar innan föreställningen. Smidigt, eller hur?

Du kan både teckna och förnya abonnemang genom att logga in på ditt konto på operan.se Har du inte loggat in tidigare så kan du kika på denna korta instruktionsfilm om hur du går tillväga för att förnya ditt abonnemang. Se filmen här »

På grund av den rådande coronapandemin är kassan i Operahuset stängd.
Om du vill ha hjälp att förnya eller teckna ett abonnemang kontakta biljettkassan på 08-791 44 00, måndag-fredag 13.00-15.00 eller skicka en e-post till [email protected]

Tema-abonnemang 2020.2021

Är du operaälskare eller balettentusiast? Längtar du efter att få uppleva premiärkvällar eller konserter på Operan? Går du på Operan flera gånger varje år och vill ha lite mera frihet att välja själv? I våra temaabonnemang hittar du det mesta!

Tema-abonnemang Pris från totalt 270 kr – 10 485 kr

VIP-abonnemang 2020.2021

Vill du sätta extra guldkant på ditt besök? VIP-abonnemangen är våra största paket och ger särskilda förmåner för abonnenterna.

VIP-abonnemang Pris från totalt 405 kr – 9440 kr

Veckodagsabonnemang 2020.2021

Vill du gå på Operan på måndagar? Eller föredrar du kanske onsdagar eller lördagar? Välj den veckodag som passar dig bäst och paxa plats på Operan under hela året.

Veckodagsabonnemang Pris från totalt 270 kr – 6210 kr

Flex-abonnemang 2020.2021

Skräddarsy ditt eget abonnemang! Mixa och matcha – välj minst fyra föreställningar från listan för att få 20 % rabatt. Det här är Operans mest populära abonnemang. Ser du fyra föreställningar eller fler per år så lönar det sig att teckna ett flex-abonnemang.

Flex-abonnemang Pris från totalt 180 kr – 4780 kr