[TOPP]

ABONNEMANG 2018.2019


Spelperioden på Kungliga Operan är kort. Stod du utan biljett till Dracula? Kommer du hinna se Nötknäpparen? Missade du Aida? Som abonnent köper du biljett en gång och säkrar din plats till de största upplevelserna på Operan. Vi har 20 abonnemangspaket att välja på, för såväl den erfarna besökaren som den nyfikna upptäckaren. Säsongen 2018/2019 erbjuder vi även fem nya abonnemang!

SOM ABONNENT FÅR DU
- 20 % rabatt på biljetterna.
- Kungliga Operans nyhetsbrev med möjlighet till förköp på vissa föreställningar.
- Erbjudanden på föreställningar under hela säsongen.
- Inbjudningar till programkvällar med guldkant.
- Alltid samma plats – även till nästa säsong om du förnyar ditt abonnemang.


ABCD-ABONNEMANG

Är du under 40 år? Då får du 40% rabatt på vårt ABCD-abonnemang!
Vi har samlat tre av operans mest spelade verk – AIDA, LA BOHÈME & CARMEN – i ett abonnemang för dig som vill få ut det bästa av den klassiska repertoaren. DANCING | FORWARD är två verk på samma kväll där den mer klassiska koreografen Lifar vackra tåspetsverk möter nutida koreografen Bélingards helt nyskapade verk för Kungliga Baletten.

OBS! Vid bokning av ABCD-abonnemang måste du kunna styrka att du är född efter 1 januari 1978. Id-kort med bild krävs vid uppvisande av biljett. Ändring av datum är inte tillåtet. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller i mån av plats.

BOKA ABCD-ABONNEMANG HÄR »

Veckodagsabonnemang

Operan har program på måndagar! Eller föredrar du kanske att gå ut på onsdagar? Välj den veckodag som passar dig och paxa plats på Operan under hela året.

BOKA VECKODAGSABONNEMANG HÄR »

Temaabonnemang

Är du operaälskare? Eller balettentusiast? Går du på Operan flera gånger varje år? Vill du ha lite mer frihet att välja själv? I våra temaabonnemang hittar du det mesta – och fyra abonnemang är nya för säsongen.

BOKA TEMAABONNEMANG HÄR »

VIP-abonnemang

Vill du ha en guldkant på ditt besök? VIP-abonnemangen är våra största paket och ger extra förmåner för abonnenterna, samt kultursäkrar hela säsongen.

BOKA VIP-ABONNEMANG HÄR »