0
0

ABONNEMANG 2019.2020

Tillbaka Hem Biljetter Abonnemang

UPPTÄCK VÅRA ABONNEMANG

Som abonnent får du 20 % rabatt på de biljetter som ingår i ditt abonnemang (med undantag för premiärabonnemang), och du får sitta på din favoritplats i salongen under hela säsongen. Oavsett om du är operaexpert, nybörjare, dansentusiast eller bara nyfiken gör vi allt för att sätta ihop spännande upplevelsepaket till dig.

Vi har nu stängd försäljningen av våra ordinarie abonnemang. Det går fortfarande att teckna FLEX- abonnemang och Under 40 – Mästarna.

Som abonnent får du:

  • 20 % rabatt på biljetterna.
  • Förmånliga erbjudanden på ett urval av säsongens föreställningar.
  • Inbjudningar till programkvällar, exklusivt för abonnenter.
  • Om du förnyar ditt abonnemang har du möjlighet att behålla din plats i salongen (gäller ej Flexabonnemang)..

Flexabonnemang 2019.2020

Vill du sätta ihop ditt eget abonnemang? Med Flexabonnemang mixar och matchar du efter eget önskemål. Välj minst fyra och max elva föreställningar och få 20 % rabatt.

Välj Flexabonnemang Från totalt 360 kr till 11325 kr.

Under 40 år - Mästarna & Klassikerna

Är du under 40 år – eller planerar du att ge bort en present till någon under 40? Vi har två nya abonnemangspaket: Mästarna och Klassikerna, som ger dig hela 40 % rabatt på ordinarie biljettpris.

Välj Under 40 Från totalt 330 kr

Vårabonnemang

Dagarna är som mörkast och vi har därför satt ihop ett vårabonnemang för att ljusa upp tillvaron. Och för at ha något att längta till. Föreställningarna innehåller evig kärlek, knasig bröllopshumor och tyll och kastanjetter.

Välj Vårabonnemang Från totalt 240 kr