[TOPP]

ABONNEMANG 2018.2019


Spelperioden på Kungliga Operan är kort. Stod du utan biljett till Dracula? Kommer du hinna se Nötknäpparen? Missade du Aida? Som abonnent köper du biljett en gång och säkrar din plats till de största upplevelserna på Operan. Vi har 20 abonnemangspaket att välja på, för såväl den erfarna besökaren som den nyfikna upptäckaren. Säsongen 2018/2019 erbjuder vi även fem nya abonnemang!

SOM ABONNENT FÅR DU:
- 20 % rabatt på biljetterna. 
- Kungliga Operans nyhetsbrev med möjlighet till förköp på vissa föreställningar.
- Erbjudanden på föreställningar under hela säsongen.
- Inbjudningar till programkvällar med guldkant.
- Alltid samma plats – även till nästa säsong om du förnyar ditt abonnemang.

NYTT SÄSONGSABONNEMANG

Abonnemang för den kommande säsongen släpps måndagen den 25 mars kl 13.00. Information om abonnemangen släpps på denna sidan. Kontakta biljettkassan biljett@operan.se för eventuella frågor.


VÅRYRAABONNEMANG
för dig under 40

Skratt, skräck, skruvat – ett abonnemang för dig som vil känna Operan in på kroppen. Erbjudande för dig under 40 år, 40 % rabatt.

BOKA VÅRYRAABONNEMANG HÄR »

Temaabonnemang

Är du operaälskare? Eller balettentusiast? Går du på Operan flera gånger varje år? Vill du ha lite mer frihet att välja själv? I våra temaabonnemang hittar du det mesta – och ett paket du kan sätta ihop själv.

BOKA TEMAABONNEMANG HÄR »

VIP-abonnemang

Vill du ha en guldkant på ditt besök? VIP-abonnemangen är våra största paket och ger extra förmåner för abonnenterna.

BOKA VIP-ABONNEMANG HÄR »

Veckodagsabonnemang

Operan har program på måndagar! Eller föredrar du kanske att gå ut på onsdagar? Välj den veckodag som passar dig och paxa plats på Operan under hela året.

BOKA VECKODAGSABONNEMANG HÄR »

FAMILJEABONNEMANG för våren 2019

Läskigt, passionerat och roligt – vårens familjeabonnemang. Operetten Glada änkan i april, kärleksdramat Orlando på Conficenden i maj och skräckfyllda Dracula i juni. Tre verk som passar för familjer mellan 12 och 99 år.

BOKA FAMILJEABONNEMANG HÄR »