0
0
Tillbaka Hem Biljetter Under 26

ÄR DU UNDER 26 ÅR?

Sitt var som helst till HALVA PRISET. När som helst.

 
OBS! Rabatt för dig under 26 år måste styrkas av id-kort med bild vid uppvisande av biljett. Kan ej kombineras med andra rabatter. 

Är du över 26 år och studerande? Då får du 50 % rabatt på 3:e raden.


Ung Abonnent

Vill du säkra din plats på flera föreställningar? Bli abonnent! Är du under 26 år får du faktiskt 60 % rabatt på de föreställningar som ingår i abonnemangen.

LÄS MER OM VÅRA ABONNEMANG HÄR »

NYHETSBREV

Var först med att ta del av vad som händer hos oss!

SIGNA UPP DIG HÄR »

UNGA PÅ OPERAN

Visste du att vi även har en verksamhet för barn och unga?

LÄS MER OM UNGA PÅ OPERAN »Vi rekommenderar

TROLLFLÖJTEN – Mozart för alla

Nattens drottning ger Tamino i uppdrag att befria hennes dotter Pamina som rövats bort av Sarastro. Lyckas uppdraget ska Tamino få Paminas hand. Fågelfångaren Papageno slår följe med Tamino. Till sin hjälp har de med sig en förtrollad flöjt och ett magiskt klockspel. Men allt är inte vad det ser ut att vara. Är både Paminas mor och Sarastro onda? Eller ingen av dem? Snart ställs de alla inför utmanande prövningar... LÄS MER »

CARMEN – ett drama fyllt av klassiker

Bizets Carmen är den mest spelade av alla operor. I centrum står den upproriska, listiga och frihetssökande Carmen som slåss för sin rätt att älska vem hon vill. Men en dag ställer sig en man i hennes väg. Carmen är en opera lika aktuell i dag som när den skrevs. Testa att lyssna på Toreadorarian, Habaneran eller Blomsterarian – några av de mest spelade verken inom filmmusik. Du kommer garanterat att ha hört dem förut. LÄS MER »