0
0
Tillbaka Hem Biljetter Under 26

ÄR DU UNDER 26 ÅR?

Sitt var som helst till HALVA PRISET. När som helst.

 
OBS! Rabatt för dig under 26 år måste styrkas av id-kort med bild vid uppvisande av biljett. Kan ej kombineras med andra rabatter. 

Är du över 26 år och studerande? Då får du 50 % rabatt på 3:e raden.Vi rekommenderar

Orfeus & Eurydike – Dans, teater och musik

Kärlek, längtan, saknad och sorg. I tusentals år – ända sedan Orfeus försökte få tillbaka sin Eurydike – har vi berättat dessa historier för varandra. Någon har begått ett misstag, som gjorde att allt tog slut. Andra har blivit kära, någon är beredd att göra vad som helst för att få tillbaka sin älskade. Och någon annan tänker aldrig älska mer, för det gjorde så ont förra gången. Men det gäller inte Orfeus... LÄS MER HÄR »

CARMEN – ett drama fyllt av klassiker

Bizets Carmen är den mest spelade av alla operor. I centrum står den upproriska, listiga och frihetssökande Carmen som slåss för sin rätt att älska vem hon vill. Men en dag ställer sig en man i hennes väg. Carmen är en opera lika aktuell i dag som när den skrevs. Testa att lyssna på Toreadorarian, Habaneran eller Blomsterarian – några av de mest spelade verken inom filmmusik. Du kommer garanterat att ha hört dem förut. LÄS MER »


Ung Abonnent

Vill du säkra din plats på flera föreställningar? Bli abonnent! Är du under 26 år får du faktiskt 60 % rabatt på de föreställningar som ingår i abonnemangen.

LÄS MER OM VÅRA ABONNEMANG HÄR »

NYHETSBREV

Var först med att ta del av vad som händer hos oss!

SIGNA UPP DIG HÄR »

UNGA PÅ OPERAN

Visste du att vi även har en verksamhet för barn och unga?

LÄS MER OM UNGA PÅ OPERAN »