0
0
Tillbaka Hem Biljetter Under 40

UNDER 40 ÅR MINUS 40 %

Under säsongen erbjuder vi olika paket till 40 % rabatt till dig under 40 år


Det kan vara mindre eller större abonnemang, rekomenderade föreställningar, fester eller event.


UNDER 40 ÅR - Mästarna

Är du under 40 år – eller planerar du att ge bort en present till någon under 40? Vi har ett abonnemangspaket: Mästarna, som ger dig hela 40 % rabatt på ordinarie biljettpris.

I Mästarna har vi samlat verk för dig som vill uppleva Kungliga Operan från A till Ö med bländande vacker dans, fantastiska solister, maffig livemusik och kända arior.

KÖP DITT ABONNEMANG HÄR

Villkor* Vid bokning måste du kunna styrka att du är född efter 1 januari 1979. Id-kort med bild krävs vid uppvisande av biljett. Ändring av datum är inte tillåtet. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller i mån av plats.

Abonnemang - Mästarna (för dig under 40 år)


Om du vill fördjupa dig i Kungliga Operans utbud är abonnemanget Mästarna något för dig. Här har vi samlat mästarnas mästare! Giuseppe Verdi, Leonard Bernstein och de tre danslegenderna Jiří Kylián, Mats Ek och Ohad Naharin: namn som alla räknas till de största. Upplev Kungliga Operan genom föreställningar som erbjuder fantastiska solister, storslagen scenografi och bländande vacker dans.

La traviata är en av Verdis tre stora hit-operor. Historien om kärlek och begär, sjukdom och hyckleri vävs ihop med den intensiva drömmen om ett annat liv. Ett älskat verk med hög igenkänningsgrad.

För första gången på Kungliga Operan arbetar dansscenens legender Jiří Kylián, Mats Ek och Ohad Naharin sida vid sida. De tre koreograferna från samma generation har inom sina olika genrer berört, hänfört och skapat en dansglädje som tagit publiken med storm världen över.

Bernsteins Candide är en jazzig operett som sätter fingret på människans dubbelmoral. Vad betyder de stora idéerna när hjärtat och jorden står i brand? Här blir det spektakulära kostymer, surrealistiska scener och lekfulla tolkningar av Voltaires klassiska upplysningsroman.

La traviata 21 januari
Kylián/Ek/Naharin 3 mars
Candide 22 april

Vi rekommenderar

Orfeus & Eurydike – Dans, teater och musik

Kärlek, längtan, saknad och sorg. I tusentals år – ända sedan Orfeus försökte få tillbaka sin Eurydike – har vi berättat dessa historier för varandra. Någon har begått ett misstag, som gjorde att allt tog slut. Andra har blivit kära, någon är beredd att göra vad som helst för att få tillbaka sin älskade. Och någon annan tänker aldrig älska mer, för det gjorde så ont förra gången. Men det gäller inte Orfeus... LÄS MER HÄR »