0
0
Tillbaka Hem Biljetter Under 40

UNDER 40 ÅR MINUS 40 %

Under säsongen erbjuder vi olika paket till 40 % rabatt till dig under 40 år


Det kan vara mindre eller större abonnemang, rekomenderade föreställningar, fester eller event.


UNDER 40 ÅR - Mästarna & Klassikerna

Är du under 40 år – eller planerar du att ge bort en present till någon under 40? Vi har två nya abonnemangspaket: Mästarna och Klassikerna, som ger dig hela 40 % rabatt på ordinarie biljettpris.

I Mästarna och Klassikerna har vi samlat verk för dig som vill uppleva Kungliga Operan från A till Ö med bländande vacker dans, fantastiska solister, maffig livemusik och kända arior.

KÖP DITT ABONNEMANG HÄR

Villkor* Vid bokning måste du kunna styrka att du är född efter 1 januari 1979. Id-kort med bild krävs vid uppvisande av biljett. Ändring av datum är inte tillåtet. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller i mån av plats.

Abonnemang 1 Klassikerna (för dig under 40 år)


Vi har samlat tre kända och omtyckta klassiker – Giselle, Trollflöjten och Carmen – i ett abonnemang för dig som vill uppleva Kungliga Operan från A till Ö: romantisk tåspetsbalett, några av operavärldens mest kända arior och odödliga kärlekshistorier. Det är berättelser där saga, dramatik och magi vävs in i karaktärernas öden och får dramatiska konsekvenser. Musiken är storslagen med starka arior, stora orkesterstycken och hög igenkänning.

Giselle är berättelsen om den omöjliga och olyckliga kärleken mellan Giselle och Albert. De älskar passionerat, men kan inte få varandra. Den romantiska baletten är ett mästerverk inom den klassiska tåspetstekniken och har förtrollat publiken i generationer.

Trollflöjten är Mozarts sista och troligen mest kända opera. Den udda och spännande historien om Pamina, Tamino och Sarastro är fantasifull, rolig och spännande. På vägen hem kommer du att nynna på musiken.

Bizets Carmen är den mest spelade av alla operor på världens scener. I centrum står den starka och vackra Carmen som slåss för sin rätt att älska vem hon vill. En opera om frihet – lika aktuell i dag som när den skrevs. Vi kan slå vad om att du redan har testat att sjunga Toreadorarian, Habaneran och Blomsterarian i duschen någon gång!

giselle 3 oktober
trollflöjten 21 november
Carmen 20 januari

Abonnemang 2 Mästarna (för dig under 40 år)


Om du vill fördjupa dig i Kungliga Operans utbud är abonnemanget Mästarna något för dig. Här har vi samlat mästarnas mästare! Giuseppe Verdi, Leonard Bernstein och de tre danslegenderna Jiří Kylián, Mats Ek och Ohad Naharin: namn som alla räknas till de största. Upplev Kungliga Operan genom föreställningar som erbjuder fantastiska solister, storslagen scenografi och bländande vacker dans.

La traviata är en av Verdis tre stora hit-operor. Historien om kärlek och begär, sjukdom och hyckleri vävs ihop med den intensiva drömmen om ett annat liv. Ett älskat verk med hög igenkänningsgrad.

För första gången på Kungliga Operan arbetar dansscenens legender Jiří Kylián, Mats Ek och Ohad Naharin sida vid sida. De tre koreograferna från samma generation har inom sina olika genrer berört, hänfört och skapat en dansglädje som tagit publiken med storm världen över.

Bernsteins Candide är en jazzig operett som sätter fingret på människans dubbelmoral. Vad betyder de stora idéerna när hjärtat och jorden står i brand? Här blir det spektakulära kostymer, surrealistiska scener och lekfulla tolkningar av Voltaires klassiska upplysningsroman.

La traviata 21 januari
Kylián/Ek/Naharin 3 mars
Candide 22 april