0
0
Tillbaka Hem Ditt besök Biljettsläpp

Vi blickar försiktigt framåt mot vår efterlängtade höstsäsong

Biljettsläpp 19 maj


Vi befinner oss fortfarande mitt i stormens öga och hur framtiden ser ut vet vi ingenting om. Men en sak vet vi säkert – det kommer att komma en tid efter coronapandemin.

Med dans och musik har vi erbjudit gemenskap i 250 år. Och det vill vi fortsätta att göra. Oavsett om det är genom upplevelser i Operahuset eller digitala äventyr på Operan Play. Därför blickar vi nu försiktigt framåt och hoppas att du vill göra det tillsammans med oss. Den 19 maj släpper vi biljetterna till nästa spelår med efterlängtade klassiker, överraskningar och spännande nyheter!

Givetvis förstår vi att det kan kännas osäkert att planera in ett Operan-besök i en tid där framtiden är oviss. Men när du sjunker ner i våra säten ska det vara med förvissningen om att vi har gjort allt vi har kunnat för att du ska få en så säker upplevelse som möjligt. Vi följer samhällsutvecklingen noga och kommer att anpassa verksamheten för att du ska få ett tryggt och varmt välkomnande tillbaka till oss.

Här kan du läsa om säsongen 2020/2021 »


Våra åtgärder för att skapa en säker miljö för dig som besökare

När vi slår upp dörrarna kommer vi att ha vidtagit en rad åtgärder för att öka tryggheten för både dig som besökare och våra medarbetare.
Läs mer här »

Din trygghet är viktig för oss – därför har vi generösa köpvillkor

Om föreställningen blir inställd får du pengarna tillbaka, och du kan återlösa dina biljetter om du till exempel blir sjuk inför ditt besök.
Läs mer om våra köpvillkor här »

Här är era vanligaste frågor till oss

Undrar du också varför Operan planerar att öppna verksamheten i augusti, hur salongen kommer att se ut och vad kulturen har spelat för roll under pandemin?
Här hittar du svar på många av de frågor som har ställts till oss »