0
0
Tillbaka Hem Ditt besök Biljettsläpp

I september slår vi ÄNTLIGEN upp dörrarna igen

Din säkerhet är fortsatt det viktigaste för oss


Vi har erbjudit gemenskap med dans och musik i 250 år. Och det vill vi fortsätta att göra även i tider som dessa.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och bestämmelser, och kommer att anpassa vår verksamhet efter dessa. Det innebär att vi har avståndssäkrat vår salong och övriga utrymmen samt utökade hygienrutiner. Läs mer här » 

Givetvis förstår vi att det kan kännas osäkert att planera in ett Operan-besök i en tid där mycket ännu är ovisst. Men när du i höst sjunker ner i våra säten ska det vara med förvissningen om att vi har gjort allt vi har kunnat för att du ska få en så säker upplevelse som möjligt. Vi följer samhällsutvecklingen noga och kommer att fortsätta anpassa verksamheten efter rådande rekommendationer och beslut. Vi vill kunna garantera dig ett tryggt och säkert besök hos oss i höst.

Här kan du läsa om säsongen 2020/2021 »


ÅTGÄRDER FÖR EN SÄKER MILJÖ FÖR DIG SOM BESÖKARE

När vi slår upp dörrarna i september har vi vidtagit en rad åtgärder för att öka tryggheten för både dig som besökare och våra medarbetare.
Läs mer här »

DIN TRYGGHET ÄR VIKTIG – NYA GENERÖSA KÖPVILLKOR

Till följd av coronapandemin – om föreställningen blir inställd får du pengarna tillbaka, och du kan återlösa dina biljetter om du till exempel blir sjuk inför ditt besök.
Läs mer om våra köpvillkor här »

VANLIGA FRÅGOR TILL OSS

Undrar du om våra säkerhetsåtgärder inför öppning, hur salongen kommer att se ut och om pausserveringen är öppen?
Här hittar du frågor och svar »