[Topp]
_

Välkommen till våra

RESTAURANGER
& BARER

Till våra restauranger och barer är alla välkomna, både du som ska gå på föreställning, eller du som bara kommer hit för att njuta av god mat och ta ett glas.

BRASSERIET

ORDINARIE ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG från 11.30-
LÖRDAG från 12.00-
SÖNDAG stängt
TELEFON 08-518 39 820
E-POST boka@brasseriet.se
ADRESS Strömgatan 14

Välkommen in till Operans mest hemliga rum och vår restaurang Brasseriet. I en historisk men intim teatermiljö kan du dinera vid samma bord som Birgit Nilsson eller Jussi Björling. Smakerna präglas av skandinaviskt hantverk och en enorm matglädje. Där lokala råvaror och nordiska aromer är menyns röda tråd. All mat vi lagar är också mat vi älskar. Hoppas du ska göra detsamma! Du kan också njuta av en cocktail eller ett glas vin i den mysiga baren.

MENYER

LUNCHMENY
MÅNDAG-FREDAG 11.30-14.30
MENY »
MENU » (english)

KVÄLLSMENY
MÅNDAG-LÖRDAG 16.30-
MENY »
MENU » (english)

BOKA BORD


STRÖMTERRASSEN

ORDINARIE ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG 11.30-
LÖRDAGAR 12.00-
SÖNDAG stängt
TELEFON 08-518 39 820
E-POST boka@stromterrassen.se

Strömterrassen är en sommarrestaurang med Stockholms bästa utsikt från Kungliga Operan. Vi serverar en meny av grillade skaldjur, hamburgare och vegetariska maträtter. Framåt sena kvällen på fredagar och lördagar blir det sommarklubb.

MENY »
MENU » (english)

BOKA BORD


GULDTERRASSEN

ORDINARIE ÖPPETTIDER
TISDAG-LÖRDAG 15.00-
SÖNDAG stängt
TELEFON 08-518 39 820
E-POST boka@guldterrassen.se

På en av Stockholms vackraste terrasser på Kungliga Operan ligger en sommarrestaurang med utsikt över Gustav Adolfs torg, Stockholms slott, Strömmen och Sveriges Riksdag. Menyn består av svenska klassiker i modern tappning. Här blir det också DJs och skön After Work.
Välkommen till Guldterrassen!

BOKA BORD


AFTER OPERA

Efter varje föreställning har vi specialerbjudanden. Ta med instick eller visa upp kvällens biljett.

Hungrig efter föreställningen? Inga problem! Köket stänger sent varje kväll. Matsalen är tyst och båsen lämpar sig perfekt för ett affärsmöte eller för samtal och umgänge med vänner. Eller varför inte ta med din kärlek på romantisk middag?

För den som vill ha mer puls eller bara ta en drink så rekommenderar vi vår Bar där vi har inbjudna DJs fredagar och lördagar. 2 timmar innan varje föreställning är the Cocktail Hour!

PAUSSERVERING

TELEFON 08-791 44 11
E-POST pausservering@operan.se

Kungliga Operan är stolt över att äntligen ha fått en egen restaurang i huset vilket vi länge har arbetat för. Tack vara det har vi kunnat utöka pausserveringen och nu är valmöjligheterna större, sortimentet bredare och antalet serveringsställen fler än någonsin.  Ett glas med tilltugg? En frasig smörgås? Nybryggt kaffe med operabakelse? Vill du gå direkt till dukat bord i pausen utan att stå i kö? Nu kan du enkelt förboka din beställning fram till 24 timmar innan föreställning. Du kan också boka i pausdisken i stora entrén när du besöker oss. Du placeras i Guldfoajén eller på någon av raderna beroende på vad du har beställt, allt för att du ska få en så bekväm och trevlig pausupplevelse som möjligt.

Gör dina förbeställningar här »