[TOP]
_

VIOLIN 1 OCH 2 TUTTI

Två heltidstjänster, tillsvidareanställning med provtjänstgöring enligt överenskommelse. Provspelningen äger rum efter personlig kallelse den 6 och 7 februari 2019 på Kungliga Operan, Jacobs Torg 4, 105 69 Stockholm.

Obligatoriska stycken

Uppdateras inom kort.

Orkesterutdrag för provspelningen finns här »
Anmälan till provspelningen ska vara oss tillhanda senast 2018-xx-xx

ANSÖKAN KOMMER HÄR INOM KORT »

För frågor om provspelningen, vänligen kontakta Orkesteradministratör, Anna-Karin Eriksson, anna-karin.eriksson@operan.se

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 540 anställda.

I snart 500 år har Kungliga Hovkapellet haft en central roll i det svenska musiklivet, sedan 1526 som kungahusets orkester och sedan 1773 även som Operans orkester. Idag består Hovkapellet av 105 musiker. Med över 200 opera- och balettföreställningar, ett antal symfonikonserter och fler än 100 kammarmusikkonserter bjuder varje säsong på ett brett spektrum av musikupplevelser. Repertoaren spänner över flera sekler och innehåller både klassiska och nyskrivna verk. Som medlem i Hovkapellet blir du del av en unik, levande orkestertradition och får jobba på en av världens vackraste arbetsplatser.