0
0
...
0

Bidra till att sprida värk i hjärtat och fjärilar i magen – över HELA Sverige


Kungliga Operan ska vara tillgänglig för alla och nå så många som möjligt i Sverige. Oavsett hur gammal du är, var du är född eller vilka förutsättningar du har ska du kunna uppleva våra konstformer, vårt hantverk och föreställningar. Därför tar vi vissa föreställningar med oss på turné, något vi strävar efter att kunna göra oftare. Ett annat sätt att nå ännu fler människor är att erbjuda våra verk digitalt. I dag kan du se oss live på bio, i vår prisbelönta Virtual Realitydans, genom Kungliga Operans app och genom streamingtjänster.

Möjligheterna för att uppleva dans, musik och sång genom digitala plattformar är stora, och just nu bygger vi en digital plattform som till exempel möjliggör att barn och unga, skolor, sjukhus och äldreboenden kan ta del av det vi gör. Vi vill att fler ska kunna lyssna på våra inspelningar, komma in bakom scenen och uppleva möten med artister och konstnärer. Till arbetet med turnéer och digitalisering söker vi extra medel och starka partners som delar vår vision om kultur för alla. Var med och skapa helt nya fantastiska möjligheter att sprida våra konstformer.

Kontakta oss


Vi vänder oss till dig som vill bidra till scenkonstens utveckling och förädling. Privatpersoner, stiftelser eller företag är alla välkomna. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med filantropi och partnerskap och hur vi kan hitta ett samarbete för just dig eller ditt företag.

Account manager external relations
[email protected]

Account manager external relations
[email protected]