0
0
Visning

Guidad visning på svenska

Spelar från 24 augusti till 27 juni

UPPLEV Operahuset på ett NYTT sätt


Följ med på en guidad tur genom operahuset och dess historia! Hur ser det ut bakom kulisserna och under scenen? Lyssna till personliga berättelser som inte finns nedskrivna i några guideböcker. Alla guider har olika bakgrund och specialintressen, därför blir visningarna alltid personliga. Någon har dansat på Operan i tjugo år, en annan har djupstuderat konst och en tredje vet allt om Gustav III, han som etablerade Kungliga Operan år 1773 och lät bygga Sveriges första operahus, på vilket han sedermera blev mördad år 1792.

Observera att antalet biljetter till varje guidad tur är begränsat.

Guidad visning SPECIAL – tema Igor Stravinskij

I samband med att Kungliga Baletten sätter upp verken Noces/Agon/Våroffer erbjuder vi den 12 oktober en guidad specialvisning med fokus på Igor Stravinskij. Bredda dina kunskaper om Stavinskij och den Ryska Baletten – som hade kopplingar till både Stockholm och Kungliga Baletten. Lyssna till allt från historier om banbrytande koreografi till skandalscener!
En spännande och rolig visning som avslutas med att du får testa koreografi ur Maurice Béjarts Våroffer som dansas av Kungliga Baletten den 25 oktober.
KÖP BILJETTER»


GRUPPVISNING

Förbeställning av visningar för grupper görs via tel. 08-791 44 00 eller via mejl biljett@operan.seVi välkomnar grupper upp till 90 personer!

GUIDADE VISNINGAR FÖR SKOLKLASSER

Vår avdelning Unga på Operan arrangerar gärna besök av skolklasser på Kungliga Operan.  
Läs mer om verksamheten »


Visningsdatum

Visningarna börjar i huvudentrén!
Utsålt
Utsålt
Utsålt
Visa fler datum