icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Föreställningar Nyårsmaskeraden
Evenemang

Nyårsmaskeraden

Biljetterna släpps senare

NYÅRSMASKERADEN  - avsluta jubileumsåret i stil på Kungliga Operan


Dansa wienervals på stora scenen, mingla i husets historiska rum, klä upp dig till ditt rätta jag och upplev tolvslaget på Guldterrassen. På nyårsafton 2023/2024 förvandlas hela Operahuset till ett kostymdrama. Välkommen på nyårsmaskerad med sång, dans, mat och skål!

Opera och maskerader hör ihop – tänk på Verdis klassiker Maskeradbalen, Carl Nielsens Maskerad eller renässansens så kallade maskspel, en populär föregångare till operagenren. För att inte tala om alla de maskerader som ägde rum på Operan under Gustav III:s tid. Avsluta jubileumsåret 2023 på ett storstilat sätt! 

BILJETTERNA SLÄPPS UNDER 2023 - PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV SÅ STÅR DU FÖRST PÅ TUR FÖR DE ÅTRÅVÄRDA BILJETTERNA! 
  

 Skaffa fantastiska plagg –

för nyårsmaskeraden eller för livet 
KUNGLIGA OPERANS KOSTYMUTFÖRSÄLJNING


Kungliga Operans kostymateljé är en unik plats för hantverksskicklighet där alla plagg görs från grunden. Nu har du chans att köpa något av denna kostymskatt och utöka garderoben med en glittrig galaklänning, en ståtlig överrock, en tutu, hatt eller kråsskjorta. Jubileumsårets kostymutförsäljning erbjuder över 8 000 kostymer från opera- och balettföreställningar genom åren.  

Här finns garanterat något för alla smaker och storlekar. Du kan också hitta de perfekta festkläderna till Nyårsmaskeraden på Kungliga Operan. Blanda färger, stilar och epoker!

KOSTYMUTFÖRSÄLJNINGEN ÄGER RUM UNDER VÅREN 2023 - GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET FÖR ATT FÅ VETA NÄR - FÖRST!

Datum

Medverkande
Visa fler datum

Medverkande

Solister från Kungliga Operan
Kungliga Hovkapellet


Vi rekommenderar också...

Balett, Evenemang, Konsert & Opera

Jubileumsgalan - Kungliga Operan 250 år

Operan firar i dagarna tre!
Tre jubileumsevemenang 18, 20 & 21 januari