icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Föreställningar Rekvisitaförsäljning
Allmänt, Bakom kulisserna & Evenemang

Rekvisitaförsäljning

Spelar från 10 juni till 11 juni

Operans stora REKVISITAFÖRSÄLJNING


Nu öppnar vi dörrarna till våra rekvisitaförråd och bjuder in till rekvisitaförsäljning i Gäddviken. Den 10 – 12 juni kommer du att kunna hitta alltifrån glas och porslin till möbler, korgar, koffertar och annan unikt tillverkad rekvisita som varit med i våra föreställningar genom åren.

För att komma in på rekvisitaförsäljningen behöver du en förköpt biljett till en specifik tid under de tre försäljningsdagarna, detta på grund av säkerhet i lokalen samt parkeringsmöjligheter. Biljetten kostar 50 kronor och gäller för ett sällskap på upp till tre personer med max ett fordon. När din tid startar har du en timme på dig att botanisera och köpa det du vill ha, samt att bära eller frakta hem dina fynd. Det finns inte möjlighet att reservera föremål eller hämta det man köpt senare, allt måste tas med direkt på plats.
Undantaget för biljett är söndag 14.30-16.00 och måndag 15.00-17.00. Då får man som besökare istället köa till försäljningen, men inte heller ta med sig någon bil, alla inköp måste då kunna bäras hem på egen hand.
Parkeringsytorna i anslutning till Gäddviken är begränsade, vi ber därför besökare med bil att komma i nära anslutning till sin reserverade tid.
Biljetten köper du här längre ner på sidan, och visar sedan upp i mobilen eller som utskrift på plats i Gäddviken. Observera att du inte får tillbaka pengarna för biljetten även om du inte köper något på försäljningen.

Alla intäkter från försäljningen går till Unga Operan-fonden som bidrar till att utveckla Unga på Operans verksamhet för barn och unga.

TIPS OCH INFORMATION
• Ta gärna med egna påsar/kassar att bära hem dina fynd i. Vi kommer även att sälja påsar på plats för 10 kronor.
• All rekvisita säljs i befintligt skick.
• Kungliga Operan reserverar sig för slutförsäljning.

DATUM OCH TID
Lördagen den 10 juni kl. 10.00-16.00
Söndagen den 11 juni kl. 10.00-16.00
Måndagen den 12 juni kl. 15.00-17.00

PLATS
Kungliga Operans dekorateljéer i Gäddviken

HITTA HIT
Adress: Kvarnholmsvägen 56
Buss 402 från Slussen till hållplats Gäddviken, alternativt buss 53 eller 71 till Henriksdal och sedan ca 10 minuters promenad till Kvarnholmsvägen 56.

PARKERING
Parkeringen avsedd för rekvisitaförsäljningens besökare ligger i anslutning till Gäddvikens dekorateljéer, följ skyltar och anvisningar från personal på plats. Vid tunga och skrymmande föremål finns möjlighet att köra fram till porten och hämta upp dina inköp när du betalat.

BETALNING
Du kan betala med kort (Mastercard, Visa och American Express) eller Swish. Vi tar ej emot kontanter.