[TOPP]
Kalendarium

2019-03-01 Lunchkonsert

Njut i GULDFOAJÉN


Minst två dagar i veckan är det lunchkonsert med Kungliga Operans egna sångare och musiker eller andra framstående artister. Konserterna börjar med lunch kl 11.45 och håller på till ca 13.00. Ingång genom stora entrén.

PRIS

Priset inklusive veckans lunch, bröd, dryck och kaffe är 320 kr.

BILJETTER

För biljettfrågor kontakta biljettkontoret »

ALLERGIER

Kontakta gärna vår personal på restaurangen om ni har frågor gällande allergier eller innehållet i maten.

E-post  pausservering@operan.se
Telefon 08-791 44 11


PROGRAM

Våren 2019 

11 JANUARI

Sånger från den ryska sångskatten

Oleksandr Yankevych, piano
Radoslaw Rzepecki, sång

MENY Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger
Innehåller: gluten, vitlök.

20 & 22 MARS

Antonin Dvorak: Trio nr. 4 e-moll, opus 90 ”Dumky”

Jan Stigmer, violin
Tamara Bohlin, cello
Maria Rostotski, piano

MENY Rimmad laxsallad med pepparrotskräm och kapris
Fri från gluten. Innehåller laktos.

27 & 29 MARS

Bela Bartok: Stråkkvartett nr. 4

Jannica Gustafsson, violin
Anna Petry, violin
Emilie Hörnlund, viola
Kati Raitinen, cello

MENY Kycklingsallad med parmesankräm, körsbärstomater och basilikaolja
Fri från gluten. Innehåller laktos.

3 & 5 APRIL

W. A. Mozart: Pianokvintett i Ess-dur

Friederike Hulman, oboe
Romola Smith, klarinett
Emma van den Ecker, horn
Anders Engström, fagott
Inese Klotina, piano

MENY Räksallad ägg, majonnäs, dill, fänkål och citron
Fri från gluten och laktos.     

10 & 11 APRIL

W. A. Mozart: Kvintett i g-moll

Khai Ern Ooi, violin
Ann-Marie Hofer, violin
Karin Ahnlund, viola
Ylva Lundén-Welden, viola
Annika Janhagen, cello

MENY Rimmad laxsallad med pepparrotskräm och kapris. 
Fri från gluten. Innehåller laktos.

16 & 18 APRIL

”Fagott möter jazz”

Berthold Grosse, fagott
Anders Öberg, kontrabas
Olle Pettersson, slagverk
Johan Ullén, piano

MENY Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger. 
Innehåller: gluten, vitlök.​

23 & 26 APRIL

Ludwig van Beethoven: Pianotrio i c-moll, op.1 no.3

Allegro con brio
Andante cantabile con Variazioni
Menuetto
Finale Prestissimo

Jan Stigmer, violin
Tamara Bohlin, cello
Inese Klotina, piano

MENY Rostbiffsmörgås med kronärtskockscrème, torkade tomater och oliver.
Innehåller: gluten och laktos.

2 & 3 MAJ

Nicolaj Mjaskovskij: Sonat i a-moll, opus 81

Inese Klotina, piano
Kati Raitinen, cello

MENY Räksallad ägg, majonnäs, dill, fänkål och citron.
Fri från gluten och laktos.​

8 & 10 MAJ

”Bilder från Östeuropa”
Robert Schumann: ”Bilder aus Oster”
Bedrich Smetana: ur ”Ma Vlast”

Dmitry Tyapkin, piano
Julia Koydan, piano

MENY Kyckling sallad med parmesankräm, körsbärstomater och basilikaolja. 
Fri från gluten. Innehåller laktos.

15 & 17 MAJ

Johannes Brahms: Stråkkvintett nr. 1 F-dur, opus 88

Khai Ern Ooi, violin
Aleksander Sätterström, violin
Torbjörn Helander, viola
Mikael Rydh, viola
Tamara Beliaeva-Bohlin, cello

MENY Rimmad lax sallad med pepparrotskräm och kapris. 
Fri från gluten. Innehåller laktos.

22 & 24 MAJ

Duetter och kvartetter från operor

Maria Matyazova, sång
Marie-Louise Granström, sång
Jihan Shin, sång
Radoslaw Rzepecki, sång

MENY Pastrami med krämig potatissallad med rostad lök. 
Fri från laktos. Innehåller gluten.

28 & 29 MAJ

Mikhail Glinka: Grand Sextet i Ess-dur

Anders Wall, violin
Jakub Nowak, violin
Håkan Olsson, viola
Mirijam Pfeiffer, cellist
Michael Karlsson, kontrabas
Inese Klotina, piano

MENY Inkokt lax sallad med dillmajonnäs, rädisor och citron. 
Fri från gluten och laktos.

Konsertdatum

Visa fler datum