[Topp]
_

Vår vision är att bygga och UTVECKLA varumärket Kungliga Operan TILLSAMMANS med våra partners.

Vi erbjuder er en möjlighet att samarbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken inom kulturbranschen. Kungliga Operan söker partners för långsiktiga samarbeten som tillsammans med oss vill nå ut och utvecklas. 

Vi vill förnya, föryngra och förädla upplevelsen av opera och balett genom ett affärsmässigt samarbete mellan kultur och näringsliv.

Ett samarbete med Kungliga Operan ger er tillgång till attraktiva målgrupper och utmärkta förutsättningar för god kundvård med konstnärligt innehåll.

Vi erbjuder er unika lokaler, möten med artister och konstnärliga upplevelser av högsta kvalitet. Allt detta möjliggör storslagna upplevelser för er och era gäster.

LÄS MER OM KUNGLIGA OPERANS DONATIONSFOND »
LÄS MER OM VÅR PARTNERPOLICY »
LÄS OM VÅR HÅLLBARHETSPOLICY HÄR »

KONTAKTA OSS

projektledare Cecilia Canemyr
E-POST cecilia.canemyr@operan.se 
TELEFON 08-791 43 31


Vi vill tacka våra PARTNERS för deras värdefulla STÖD

STOLTA PARTNERS

MASTERCARD
”Kungliga Operan är en stark aktör inom den svenska kulturscenen och en perfekt partner för MasterCards upplevelseprogram Priceless Cities där vi vet att många har ett passionerat förhållande till kultur. Genom vårt samarbete får alla med ett MasterCard-kort möjligheten att komma ännu närmare sången, musiken och dansen.”

Bart Willaert regionchef MasterCard Norden och Baltikum
www.mastercard.se
Läs hela pressmeddelandet här » (.pdf)

SAMARBETSPARTNERS

SAVANA
"Vi på Savana är glada över att vara samarbetspartner till Kungliga Operan som är landets starkaste varumärke inom opera och balett. Vi vill på det sättet bidra till verksamhetens fortsatta framgång och utveckling."

Veselin Mijac
VD  Savana AB
www.savana.se

WALLENIUS LINES
"I vårt samarbete med Kungliga Operan stödjer vi Unga på Operans pedagogiska arbete ute i skolorna. För oss är det så självklart att fokusera på barnen – allas vår framtid. Att få vara med och göra skillnad för skolbarn i vardagen är något som hela koncernen känner stolthet över."

Cecilia Kolga
Kommunikationsdirektör Wallenius Lines
www.walleniuslines.com