0
0

Tillbaka Hem Stöd Operan Fyra områden Konst i världsklass

Var DELAKTIG i att Kungliga Operan levererar konst i VÄRLDSKLASS


Vår repertoar består av både historiska klassiker och nyskapande, banbrytande verk. Varje säsong presenterar vi en stor bredd och spets och strävar efter att ge våra gäster upplevelser som ska kännas långt inne i kroppen. För att fortsätta att leverera på absolut högsta nivå och för att ständigt utvecklas, krävs verktyg och inspiration. Det kan till exempel handla om nya instrument till Kungliga Hovkapellet, nya tåskor till Kungliga Baletten eller möjligheten att bjuda in internationella gästsolister som den svenska publiken kan få uppleva på sin nationalscen.

Med bästa möjliga förutsättningar kan vi skapa bästa möjliga upplevelser. Du kan vara med och bidra till att en upplevelse blir så där speciell som den ska vara.

Kontakta oss


Vi vänder oss till dig som vill bidra till scenkonstens utveckling och förädling. Privatpersoner, stiftelser eller företag är alla välkomna. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med filantropi och partnerskap och hur vi kan hitta ett samarbete för just dig eller ditt företag.

projektledare-externa relationer
[email protected]

projektledare-externa relationer
 
[email protected]