0
0

Tillbaka Hem Stöd Operan Fyra områden Ny Opera i Operan

Ny OPERA i Operan – var med på en HISTORISK resa


Kungliga Operan har varit i förändring sedan 1773 och Operahuset är en unik nationell angelägenhet som har stor betydelse för samhället genom att värna om demokratin, utrycksfriheten och kulturell utveckling. Med planerad byggstart 2023 ska vi renovera och bygga ut vårt nuvarande operahus, som invigdes i september 1898. Projektet, som går under namnet Ny Opera i Operan, gör vi i samarbete med Statens Fastighetsverk. Syftet med den stora ombyggnationen är att utöka den publika tillgängligheten till konsten och varsamt lyfta ett 120 år gammalt hus in i 2000-talets standard både vad gäller arbetsmiljö och tillgänglighet.

Var med på en historisk resa och engagera dig i skapandet av det nya operahuset, där hållbarhet blir en viktig del i att både utveckla och bevara operabyggnaden och dess självklara läge i stadsbilden.

Kontakta oss


Vi vänder oss till dig som vill bidra till scenkonstens utveckling och förädling. Privatpersoner, stiftelser eller företag är alla välkomna. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med filantropi och partnerskap och hur vi kan hitta ett samarbete för just dig eller ditt företag.

projektledare-externa relationer
[email protected]

projektledare-externa relationer
 
[email protected]