[TOPP]

Försäljnings- och leveransvillkor fÖr Kungliga Operan genom Mondido


Allmänt

Donationer används till många specifika ändamål – insamlingskampanjer.

Kungliga Operan är Sveriges nationalscen för opera och balett. Som sådan bevarar vi ett rikt kulturarv. Vi är också ett levande kulturarv – en skådeplats för scenkonst som berikar och berör med starka känslor.  

Din donation hjälper oss att fortsätta presentera extraordinära föreställningar, skapade av de skickligaste inom sina yrkesområden, och att upprätthålla hantverksskickligheten och bjuda in gästartister från hela världen.

Kungliga Operan utmanar och vågar. Kungliga Operan inspirerar till tanke och fantasi. Kungliga Operan står för konstnärliga upplevelser och värden som består.

Köpeavtalet

Köpeavtalet är underkastat rättsreglerna i svensk lagstiftning. Avtalet är bindande för båda parter först när Mondido har registrerat och mottagit betalningen.

Betalning

Du kan betala din donation eller medlemskap eller produkt som kostym eller dekor med, Mastercard alternativt VISA. All kommunikation mellan dig och Mondido sker i krypterad form. Därmed kan ingen annan se din kortinformation. Din kortinformation skickas direkt till kortleverantör och Mondido sparar inte kortinformationen. 

Leveransavgift och bokningsavgift

Om du väljer att köpa en produkt via Operans online auktion så hämtas den i förstahand på Kungliga Operan eller på Operans verkstäder i Gäddviken, Nacka efter överenskommelse. Den kan skickas via posten eller bud men då till extra avgift utöver priset. 

Donation/kampanjprodukt eller medlemskap

Vid donation eller köp av produkt i samband med donation får du ett bevis att köpet gått igenom från Mondido. Det är ingen ångerrätt på en donation. Vid köp av kampanjprodukt gäller 14 dagars ångersrätt och fråga om ångerköp vid donation kontakta cecilia.canemyr@operan.se

Återbetalning och Reklamation

Alla former av reklamation som rör själva kortköpet ska riktas direkt till Kungliga Operan. Om du är missnöjd med något i samband med din donation kan du kontakta cecilia.canemyr@operan.se