[TOPP]

PARTNERSKAP FÖR FÖRETAG

Samarbeta med Kungliga Operan - Sveriges starkaste varumärke inom kultur


Som partner erbjuds ni tillgänglighet till vår verksamhet och blir en nära del av Kungliga Operan. Tillsammans skapar vi mervärden för våra gemensamma målgrupper. Det kan vara fokus på unika upplevelser för kunder och medarbetare eller att ingå partnerskap för en specifik produktion eller projekt. Partnerskapet kan också fokusera på social hållbarhet genom Unga på Operans verksamhet som grund för samarbetet. Kungliga Operan söker partners för långsiktiga samarbeten som tillsammans med oss vill berika och beröra. Tillsammans kan vi förnya och förädla upplevelsen av opera och balett genom affärsmässiga relationer mellan kultur och näringsliv.

Vårt upplägg

I nära samarbete med våra partners enas vi om syfte och mål med samarbetet. Det är viktigt att förstå vilka behov och utmaningar som ni har och hur vi kan hjälpa till. Det kan handla om att öka preferensen för ert varumärke, stärka lojaliteten hos befintliga kunder eller skapa nya affärsmöjligheter. Vi erbjuder en attraktiv plattform som ni kan bygga er aktivering på, både internt och externt. Allt med konstnärliga upplevelser av högsta kvalitet. Som partner blir ni en del av målgruppens passion för opera och balett. Vår partnerstruktur bygger på två nivåer av partnerskap, huvudpartner och partner.

Välkommen till Sveriges nationalscen för opera och balett.

För mer information om partnerskap vänligen kontakta ellen.mattsson@operan.se


partner till Kungliga Operan

MASTERCARD
I samarbetet med Mastercard har vi fokus på att skapa unika upplevelser. Som Mastercard-korthållare kan du registrera dig på www.priceless.com och ta del av exklusiva erbjudanden på Kungliga Operan.

”Kungliga Operan är en stark aktör inom den svenska kulturscenen och en perfekt partner för Mastercards upplevelseprogram Priceless Cities där vi vet att många har ett passionerat förhållande till kultur. Genom vårt samarbete får alla med ett Mastercard-kort möjligheten att komma ännu närmare sången, musiken och dansen.”

Bart Willaert REGIONCHEF MASTERCARD NORDEN OCH BALTIKUM
www.mastercard.se
Läs hela pressmeddelandet här » (.pdf)

_

WALLENIUS LINES
Wallenius Lines samarbetar med Kungliga Operans verksamhet, Unga på Operan.

Unga på Operan öppnar nya världar för den unga publiken och väver in pedagogiska processer och eget skapande/utforskande i verksamheten.

Vad händer om man i skolans värld bjuds in till att samarbeta med Operan och införlivar konsten i skolans dagliga arbete. Kan kultur verkligen göra skillnad i barnens liv? Det är intressanta och viktiga frågor vi haft glädjen att utforska i samarbete med Smedshagsskolan i Hässelby som Wallenius Lines har möjliggjort.

Läs mer om Unga på Operans arbete med Smedhagsskolan i vår rapport här »

 "I vårt samarbete med Kungliga Operan stödjer vi Unga på Operans pedagogiska arbete ute i skolorna. För oss är det så självklart att fokusera på barnen – allas vår framtid. Att få vara med och göra skillnad för skolbarn i vardagen är något som hela koncernen känner stolthet över."

Cecilia Kolga GROUP RELATIONS EXECUTIVE OFFICER
www.walleniuslines.com

Tack till våra partners för ert värdefulla bidrag och engagemang.

Tack till vår företagsdonator för ert generösa bidrag.
Savana
 
 

KONTAKTA OSS

PROJEKTLEDARE Ellen Mattsson
E-POST ellen.mattsson@operan.se
TELEFON 08-791 43 58