[TOPP]

BLI VÅR PARTNER

– och stärk ditt företags varumärke


Som partner till Kungliga Operan kommer du vår verksamhet nära, och tillsammans skapar vi mervärden för våra gemensamma målgrupper. Det kan handla om att erbjuda dina kunder och medarbetare unika upplevelser eller att vi ingår partnerskap för en specifik produktion eller ett avgränsat projekt.

Om du vill vara en långsiktig partner med Kungliga Operan, tveka inte att höra av dig till oss. Tillsammans kan vi – genom affärsmässiga relationer mellan kultur och näringsliv – förnya och förädla upplevelsen av opera och balett. 

Så här går det till 

När du ingår i ett partnerskap med oss, börjar vi med att enas om syfte och mål med samarbetet. Vilka behov har du, och vilka utmaningar står du inför? Oavsett om du vill öka preferensen för ditt varumärke, stärka lojaliteten hos befintliga kunder eller skapa nya affärsmöjligheter, har vi strategierna för att du – tillsammans med oss – ska kunna nå företagets mål. 

Vi erbjuder flera nivåer av partnerskap. Gemensamt för alla typer av samarbeten är att vi erbjuder dig en attraktiv plattform som du kan bygga aktivering på. Både internt och externt. I fokus står upplevelser av högsta kvalitet – och vår gemensamma passion för opera och balett. 

För mer information om partnerskap, kontakta
 
ellen.mattsson@operan.se


partnerS till Kungliga Operan

MASTERCARD
I samarbetet med Mastercard har vi fokus på att skapa unika upplevelser. Som Mastercard-korthållare kan du registrera dig på www.priceless.com och ta del av exklusiva erbjudanden på Kungliga Operan.

»Kungliga Operan är en stark aktör inom den svenska kulturscenen och en perfekt partner för Mastercards upplevelseprogram Priceless Cities där vi vet att många har ett passionerat förhållande till kultur. Genom vårt samarbete får alla med ett Mastercard-kort möjligheten att komma ännu närmare sången, musiken och dansen«.

Bart Willaert REGIONCHEF MASTERCARD NORDEN OCH BALTIKUM
www.mastercard.se
Läs hela pressmeddelandet här » (.pdf)

_

WALLENIUS LINES

Wallenius Lines samarbetar med Kungliga Operans verksamhet Unga på Operan.

Unga på Operan öppnar nya världar för den unga publiken och väver in pedagogiska processer och eget skapande/utforskande i verksamheten.

Vad händer om man i skolans värld bjuds in till att samarbeta med Operan och införlivar konsten i skolans dagliga arbete? Kan kultur verkligen göra skillnad i barnens liv? Det är viktiga frågor vi haft glädjen att utforska i samarbete med Smedshagsskolan i Hässelby – ett projekt som Wallenius Lines har möjliggjort.

Läs mer om Unga på Operans arbete med Smedhagsskolan i vår rapport här »

»I vårt samarbete med Kungliga Operan stödjer vi Unga på Operans pedagogiska arbete ute i skolorna. För oss är det så självklart att fokusera på barnen – allas vår framtid. Att få vara med och göra skillnad för skolbarn i vardagen är något som hela koncernen känner stolthet över.«

Cecilia Kolga GROUP RELATIONS EXECUTIVE OFFICER
www.walleniuslines.com

Tack till våra partners för ert
värdefulla bidrag och engagemang!

 

Tack till våra företagsvänner för era generösa bidrag
Savana
 
 

KONTAKTA OSS

PROJEKTLEDARE Ellen Mattsson
E-POST ellen.mattsson@operan.se
TELEFON 08-791 43 58