icon bag image
0
0
3 1 Stodoperandance

Tillbaka Hem Stöd Operan Tre områden Delaktighet

Bidra till att sprida våra KONSTFORMER över HELA Sverige


Kungliga Operan ska vara tillgänglig för alla och nå så många som möjligt i Sverige. Oavsett hur gammal du är, var du är född eller vilka förutsättningar du har ska du kunna uppleva våra konstformer, vårt hantverk och föreställningar. Därför tar vi vissa föreställningar med oss på turné, något vi strävar efter att kunna göra oftare. Ett annat sätt att nå ännu fler människor är att erbjuda våra verk digitalt. I dag kan du se oss på vår prisbelönta digitala scen Operan Play och live på bio.

Möjligheterna för att uppleva dans, musik och sång genom digitala plattformar är stora, och genom vår nyskapade digitala scen, Operan Play, kan vi möjliggöra att bland annat barn och unga, skolor, sjukhus och äldreboenden i hela Sverige kan få ta av våra konstformer. Operan Play har sedan lansering tilldelats tre stora priser: Publishing priset Grand Prix, Webb Award samt Svenska Designpriset.

Vi har redan nu sett att Operan Play når ut till en yngre publik i hela landet. Mer än en tredjedel av tittarna är under 44 år och 35% av den digitala publiken är utanför Stockholmsregionen.

Nu behöver vi din support och bidrag för att kunna fortsätta utveckla och skapa intressant innehåll till Operan Play, så att vi kan fortsätta sprida våra konstformer över HELA Sverige.

Se några av våra aktuella projekt här:
Operan Play
Det magiska huset

Kontakta oss


Vi vänder oss till dig som vill bidra till scenkonstens utveckling och förädling. Privatpersoner, stiftelser eller företag är alla välkomna. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete med filantropi och partnerskap och hur vi kan hitta ett samarbete för just dig, din stiftelse eller ditt företag.

projektledare-externa relationer
[email protected]