icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Föreställningar Xtra
Allmänt

Xtra

Spelar från 15 december till 09 februari

OPERAN XTRA


Förgyll och fördjupa din upplevelse med oss! Öppna föreläsningar, introduktionskvällar, premiärsamtal, presentationer av kvällens föreställning. Möt koreografer, tonsättare, sångare och regissörer i fördjupande samtal eller lyssna till forskare som föreläser eller samtalar om våra föreställningar.


PREMIÄRSAMTAL 

Träffa de konstnärliga teamen bakom föreställningarna och hör om deras tankar och visioner. Premiärsamtalen gästas också av artister.

Inför Don Giovanni FREDAG 15 DECEMBER
Inför Barberaren i Sevilla FREDAG 19 JANUARI
Inför Timulak/Portner FREDAG 9 FEBRUARI

plats Guldfoajén kl. 18.00. Fri entré och du behöver ingen föreställningsbiljett.


PUBLIKINTRODUKTIONER

Få ut mer av din upplevelse. Vad handlar föreställningen om? Finns det något särskilt att lyssna eller titta efter? Nästan alla våra föreställningar inleds med en opera- eller balettkvart. Introduktionen är ca 15 minuter lång och startar 45 minuter innan föreställningen börjar.

plats Guldfoajén. Ingår i biljettpriset.

»Balett- eller operakvarten är ett underbart sätt att inleda kvällen. Man kommer i rätt stämning och får ut mer av föreställningen.« Ingrid Lindqvist, 68.

SE DATUM HÄR »


LIVE PÅ BIO

För dig som inte kan komma till Operan finns möjligheten att njuta av opera och balett på bio, direktsänt från Kungliga Operan i samarbete med Folkets Hus och Parkers biografer runt om i hela landet. Aktuella sändningar:

Melancholia från FREDAG 12 JANUARI

Hitta närmsta biograf samt datum på Folkets Hus och Parkers hemsida »


Datum premiärsamtal

Visa fler datum