icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Biljetter Under 26 eller student

UNDER 26 ÅR ELLER STUDENT?

Sitt var som helst till HALVA PRISET. När som helst.

UPPTÄCK OPERA OCH BALETT

Du som är under 26 år eller studerande kan uppleva Kungliga Operans föreställningar för 50 % av det ordinarie biljettpriset i hela salongen*. Det enda du behöver göra är att kunna visa upp ett giltigt id-kort om du är under 26 år** och ett giltigt studentkort – Studentkortet eller Mecenat – om du är över 26 år men studerande.

HÄR UPPTÄCKER DU VÅRA AKTUELLA FÖRESTÄLLNINGAR »

*Kan ej kombineras med andra rabatter
**Gäller även dig som är 26 men ännu inte fyllt 27 år.


HÅLL DIG UPPDATERAD

Få information om bästa dealen direkt i inkorgen!

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så kan vi skicka anpassad information direkt till dig om aktuella föreställningar och priser anpassade för dig under 26 år samt studerande!

Fyll i uppgifterna nedan, så håller vi kontakten!

Du behöver uppdatera dina cookie-inställningar ["tillåt alla"] för att se innehållet.


Ung Abonnent

Vill du ta del av flera av föreställningar så tipsar vi dig om att bli abonnent hos oss! Vid köp av minst tre förställningar som ingår i vårt FLEX-abonnemang får du som är under 26 år eller studerande 60% rabatt på biljetterna.

LÄS MER OM ABONNEMANG HÄR »


Visste du att…

  • Om du är studerande eller under 26 år har du alltid 50 % rabatt på våra föreställningar! Läs mer här »
  • Hur du klär dig när du besöker Kungliga Operan är upp till dig. Här är både jeans och smoking varmt välkomna. Huvudsaken är att du känner dig bekväm.
  • 45 minuter före de flesta opera- och balettföreställningarna hålls en 15 minuter lång introduktion till det verk du ska se.
  • Vi brukar rekommendera våra gäster att komma cirka 20 minuter innan föreställningen börjar. Det gör vi för att det ska finnas tid att hänga av sig jackor och för att hitta sina platser i god tid innan ridån går upp.
  • Insläppet till salongen stänger i samband med att föreställningen börjar.
  • Våra operor på stora scenen textas med svensk text. Undantaget är de operor som sjungs på svenska. Textremsan syns precis ovanför scenen.
  • De flesta av våra föreställningar inkluderar en paus. I pausen kan du – om du vill – äta eller dricka något. Här kan du, fram till kl. 22.00 dagen före ditt besök, förbeställa pausservering. Det går också bra att, i mån av plats, boka servering när du kommer till Operahuset.
  • Om du vill läsa mer om vad som kan vara bra att veta innan ett besök på Kungliga Operan så kan du göra det här. Och har du frågor på plats hjälper våra publikvärdar mer än gärna till.