0
0
Tillbaka Hem Biljetter Under 26 eller student

UNDER 26 ÅR ELLER STUDENT?

Sitt var som helst till HALVA PRISET. När som helst.

UPPTÄCK OPERA OCH BALETT

Du som är under 26 år eller studerande kan uppleva Kungliga Operans föreställningar för 50 % av det ordinarie biljettpriset i hela salongen*. Det enda du behöver göra är att kunna visa upp ett giltigt id-kort om du är under 26 år** och ett giltigt studentkort – Studentkortet eller Mecenat – om du är över 26 år men studerande.

HÄR UPPTÄCKER DU VÅRA AKTUELLA FÖRESTÄLLNINGAR »

*Kan ej kombineras med andra rabatter och gäller inte familjeföreställningar som Snödrottningen.
**Gäller även dig som är 26 men ännu inte fyllt 27 år.


KYLIÁN/EK/FORSYTHE – exklusiv premiärbiljett för dig under 26

Vi välkomnar dig under 26 till premiärkväll på Operan den 28 oktober – för endast 100kr. Dessa tre mästarkoreografers verk är omedelbart drabbande och lättillgängliga för alla - oavsett om du "kan" dans eller inte. Köp din biljett för 100 kr här »


HÅLL DIG UPPDATERAD

Få information om bästa dealen direkt i inkorgen!

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så kan vi skicka anpassad information direkt till dig om aktuella föreställningar och priser anpassade för dig under 26 år samt studerande!

Fyll i uppgifterna nedan, så håller vi kontakten!


Visste du att…

  • Om du är studerande eller under 26 år har du alltid 50 % rabatt på våra föreställningar! Läs mer här »
  • Hur du klär dig när du besöker Kungliga Operan är upp till dig. Här är både jeans och smoking varmt välkomna. Huvudsaken är att du känner dig bekväm.
  • 45 minuter före de flesta opera- och balettföreställningarna hålls en 15 minuter lång introduktion till det verk du ska se.
  • Vi brukar rekommendera våra gäster att komma cirka 20 minuter innan föreställningen börjar. Det gör vi för att det ska finnas tid att hänga av sig jackor och för att hitta sina platser i god tid innan ridån går upp.
  • Insläppet till salongen stänger i samband med att föreställningen börjar. Kommer du sent har du möjlighet att se första akten på en tv-skärm i Operahuset.
  • Våra operor på stora scenen textas med svensk text. Undantaget är de operor som sjungs på svenska. Textremsan syns precis ovanför scenen.
  • De flesta av våra föreställningar inkluderar en paus. I pausen kan du – om du vill – äta eller dricka något. Här kan du, fram till kl. 22.00 dagen före ditt besök, förbeställa pausservering. Det går också bra att, i mån av plats, boka servering när du kommer till Operahuset.
  • Om du vill läsa mer om vad som kan vara bra att veta innan ett besök på Kungliga Operan så kan du göra det här. Och har du frågor på plats hjälper våra publikvärdar mer än gärna till.

Vi rekommenderar

CANDIDE – giftig satir i operettform

Opera "light" i Bernsteins Candide, kompositören som också skrev West Side Story. Jazzigt, surrealistiskt och kostymextravaganza i denna uppsättning från 2020 signerad Ole Anders Tandberg som också gjorde publiksuccén Glada änkan på Operan. Som under 26 år betalar du från 55 kr för din biljett! LÄS MER HÄR »

KYLIÁN/EK/FORSYTHE – moderna mästare i dans

Vem har sagt att modern dans är svårt? Dessa tre mästarkoreografers verk är omedelbart drabbande och lättillgängliga för alla - oavsett om du "kan" dans eller inte. Och, som under 26 år har du 50% rabatt i hela salongen... LÄS MER HÄR »