0
0

Tillbaka Hem Ditt besök Mat & Dryck

Välkommen till våra

RESTAURANGER
& BARER

Till våra restauranger och barer är alla välkomna, både du som ska gå på föreställning, eller du som bara kommer hit för att njuta av god mat och ta ett glas.
För din säkerhet och smidighetens skull, är alla våra kassor numera kontantfria.
Varmt välkomna att betala med Swish eller betalkort!


BRASSERIET

ORDINARIE ÖPPETTIDER
MÅNDAG-FREDAG 11.30-15.00
LÖRDAG stängt
SÖNDAG stängt
TELEFON 08-518 39 820
E-POST [email protected]
ADRESS Strömgatan 14

Välkommen in till Operans mest hemliga rum och vår restaurang Brasseriet. I en historisk men intim teatermiljö kan du dinera vid samma bord som Birgit Nilsson eller Jussi Björling. Smakerna präglas av skandinaviskt hantverk och en enorm matglädje. Där lokala råvaror och nordiska aromer är menyns röda tråd. All mat vi lagar är också mat vi älskar. Hoppas du ska göra detsamma! Du kan också njuta av en cocktail eller ett glas vin i den mysiga baren.

MENYER


LUNCHMENY
MÅNDAG-FREDAG 11.30-14.00
MENY »

KVÄLLSMENY
MENY »

OPERAMENY
Operameny serveras enbart 2,5 timme innan föreställningar.
De dagar det är Opera eller Balettföreställning.
MENY »

PAUSSERVERING
I SAMBAND MED FÖRESTÄLLNING PÅ OPERAN
FÖRBESTÄLL HÄR »

BOKA BORD


STRÖMTERRASSEN

ÖPPETTIDER
Strömterrassen har nu stängt för säsongen!

E-POST [email protected]

Strömterrassen är en sommarrestaurang med Stockholms bästa utsikt från Kungliga Operan. Vi serverar en meny av grillade skaldjur, hamburgare och vegetariska maträtter. Den perfekta platsen för en solig lunch och fantastiska sommarkvällar!

Till oss är du välkommen för både lunch, middag eller drinkar. Vi tar dock endast bordsbokningar under lunchen.

BOKA BORD


GULDTERRASSEN

ÖPPETTIDER
Guldterrassen har nu stängt för säsongen!

På en av Stockholms vackraste terrasser på Kungliga Operan ligger Guldterrassen med utsikt över Gustav Adolfs torg, Stockholms slott, Strömmen  och Sveriges Riksdag. Den perfekta platsen för en härlig AW med vännerna där baren är fulladdad med något gott i glasen! Välkommen till Guldterrassen!


AFTER OPERA

Efter vissa föreställningar har vi specialerbjudanden. Ta med instick eller visa upp kvällens biljett.

Hungrig efter föreställningen? Inga problem! Köket stänger sent varje kväll. Matsalen är tyst och båsen lämpar sig perfekt för ett affärsmöte eller för samtal och umgänge med vänner. Eller varför inte ta med din kärlek på romantisk middag?

För den som vill ha mer puls eller bara ta en drink så rekommenderar vi vår Bar där vi har inbjudna DJs fredagar och lördagar.


PAUSSERVERING

Vi har telefontid från klockan 16:00 på vardagar samt 12:00 på helgdagar i samband med föreställningarna. Förbeställningar sker via nätet, ni kan göra era bokningar på länken nedan, vi tar ej emot beställningar via mail eller telefon.

GÖR DINA FÖRBESTÄLLNINGAR HÄR » 

Kungliga Operan är stolt över att ha en egen restaurang i huset. Tack vara det har vi kunnat utöka pausserveringen och nu är valmöjligheterna större, sortimentet bredare och antalet serveringsställen fler än någonsin.  Ett glas med tilltugg? En frasig smörgås? Nybryggt kaffe med operabakelse? Vill du gå direkt till dukat bord i pausen utan att stå i kö? Nu kan du enkelt förboka din beställning fram till midnatt dagen innan föreställning. Du kan också boka i pausdisken i stora entrén när du besöker oss. Du placeras i Guldfoajén eller på någon av raderna beroende på vad du har beställt, allt för att du ska få en så bekväm och trevlig pausupplevelse som möjligt.