icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Stöd Operan Insamlingar Unga Operan-fonden

UNGA OPERAN-FONDEN

Alla barn har rätt till KULTUR


Unga Operan har uppdraget att skapa opera, balett och dans som vänder sig till barn och unga utifrån deras perspektiv och behov. Det gör vi genom föreställningar, barnlördagar och lovaktiviteter, pedagogisk verksamhet ute i skolor och vår webbserie Det magiska huset. Vårt mål är att hela tiden nå fler barn och unga, i Stockholmsområdet och i hela Sverige.

Alla barn, oavsett bakgrund och ekonomiska förutsättningar, har rätt till kultur. Varje år når Unga Operan tiotusentals barn som kanske aldrig tidigare kommit i kontakt med opera och balett. Nu vill vi nå fler och det kan vi göra med din hjälp. För att fira att Unga Operan nu funnits i 20 år startar vi Unga Operan-fonden, där alla bidrag, stora som små kommer att gå till att utveckla verksamheten. Ditt stöd kan exempelvis gå till fler skolföreställningar, nya avsnitt av Det magiska huset, möjligheten att bjuda klasser på workshops, skolkonserter eller visningar i Operahuset.

3 2 Taskoroet

Som tack för ditt bidrag

Du som bidrar med minst 300 kronor får en vacker brosch med Kungliga Operans O.

Ditt gåvobevis hämtar du hos oss!

Broschen kan hämtas i Kungliga Operans biljettkassa när Operahuset är öppet. För dig som inte bor i Stockholm så finns möjlighet att få gåvobeviset skickat postalt mot porto.


Väntar... Hämtar aktuell data...
av 0% 100000 sek
Initierar donation...Initierar donation...

Du kan också fylla i valfritt belopp ovan.

För större donationer och mer information om Unga Operan-fonden, kontakta
[email protected]