0
0

SKAPANDE SKOLA

Vi på Unga på Operan har stor vana att arbeta med estetiska lärprocesser i skolan - och att möta elever i alla åldrar, i alla typer av klasser. Vi undersöker hur det känns att våga höras och våga bli lyssnad på, att våga synas och våga ta plats. Våra pedagoger är lyhörda, har barnen i fokus och ser till att alla elever är delaktiga i skapandeprocessen.

Vi gör både små och stora Skapande skola-projekt. Det kan vara från en kortare workshop i klassen, till att involvera en hel skola över ett läsår. Alla våra aktiviteter för skapande skola hittar du här i vår Skapande skola folder

  • Passar för alla åldrar
  • Inga förkunskaper behövs

vår bredd av uttryck och innehåll

  • Workshops i opera, balett, musikdramatik samt mim och musik
  • Workshop-serier i opera, balett eller poesi och piano
  • Träffa våra operasångare och musiker

Mer information och prisuppgifter

Information om våra workshops innehåll och upplägg hittar du i vår Skapande skola folder som du kan läsa här nedan. I foldern hittar du också prisinformation för varje aktivitet.

För mer information om vårt utbud och vid intresse för samarbete inom ramen för Skapande skola kontakta Unga på Operan via: [email protected]

Läs vår skapande skola folder här »

VAD ÄR SKAPANDE SKOLA?

Statens kulturråd fördelar bidraget Skapande skola, vilket syftar till att barn och unga ska få ta del av professionell kulturverksamhet i skolan. Bidraget fördelas årligen och omfattar grundskolans fk-åk 9. Skapande skola söks av skolans huvudman och sista ansökningsdag för kommande läsår är i början av kalenderåret. Läs mer på kulturradet.se. Unga på Operan är en mycket etablerad aktör inom Skapande Skola, med ett rikt utbud för alla åldrar. 

Läs mer på www.kulturradet.se