icon bag image
0
0
Tillbaka Hem Föreställningar Station Illusion Konstnärligt team

KONSTNÄRLIGT TEAM


Karin Modigh

Karin Modigh är en svensk dansare, koreograf och regissör bosatt i Paris. Hon är specialiserad på scenkonst från barock och renässans och har en tvärvetenskaplig utbildning i dans, teater och musik. I Sverige har hon regisserat och koreograferat för Vadstena-Akademien (Solen & Nordstjärnan) och Confidencen (Le Devin du Village).

Som barockdansare har Karin framträtt över hela Europa, i USA och i Sydkorea, och har arbetat med några av de främsta koreograferna inom fältet såsom Marie-Geneviève Massé, Deda Cristina Colonna, Sigrid T’Hooft och Françoise Denieau, på operahus i Versailles, Paris, Boston, Genève, Innsbruck m m. Karin ser barockdans och commedia dell'arte som sina rörelsemässiga modersmål.


WERIEM

Meriem Bahri (WERIEM) är en fransk-tunisisk kostymdesigner som regelbundet samarbetar med grupper som specialiserat sig på tidig musik som Newberry Consort, Haymarket Opera Company och Boston Early Music Festival.
Hon har också samarbetat med bl a Laboratory School, Wheaton College, Elements Contemporary Ballet, Balam Dance Theatre, International Voices Project, Joffrey Academy of Dance, Ensemble Dal Niente, Nordic Baroque Dancers och Opera Lafayette.