0
0
Tillbaka Hem sommar

VARMA dagar och LJUMMA kvällar i STORSLAGEN miljö


Dörrar och fönster står öppna, dryck ligger på kylning och i köket tillagar kocken det bästa för säsongen… Du vet väl att Kungliga Operan håller öppet hela sommaren?

Gå på en visning av vårt historiska operahus och slå er sedan ned på någon av våra terrasser, ta ett glas eller något gott att äta och njut av utsikten. Eller varför inte ta del av någon av våra vackra sommarkonserter?

Vi har sommaröppet från den 26 juni till och med den 10 augusti. Biljettkassan är då öppen onsdagar till lördagar mellan kl. 13.00 och 17.30.


Sommarkonserter

Operans populära sommarkonserter ges onsdagar till lördagar kl. 17.30 från och med den 26 juni till den 10 augusti.

Läs mer här »

Guidad visning

Under sommaren är det inga föreställningar på stora scenen. Då passar vi på att fixa scengolvet, restaurera scenmaskineriet och putsa den enorma ljuskronan i salongen. Visst låter det intressant? Varmt välkommen på visning på onsdagar till och med lördagar kl. 13.30. Visningarna erbjuds både på svenska och engelska.

Läs mer här »

Stockholms kulturfestival

I slutet av sommaren bjuder vi in till olika event för musik- och dansälskare. Vi upplåter återigen Gustav Adolfs torg till Kulturfestivalens stora scen, och ger där en konsert med guldkorn från kommande säsong lördagen den 17 augusti kl. 20.00.

Läs mer här »

Barnlördag med Kungliga Operan på Gränslandet

Lördagen den 17 augusti kl. 14.30 och 15.30. Upplev ett musikäventyr med Kungliga Operan! Under Gränslandet flyttar vi vårt populära koncept Barnlördagar till Trädgården.

LÄS MER HÄR »

Parkteatern

Vill du komma närmare Kungliga Baletten har du chans den 24 augusti kl. 19.00 då vi tillsammans med Parkteatern bjuder in till vår populära föreställning i Vitabergsparken. Där kommer du att få se guldkorn ur det klassiska mästerverket Giselle och även få en inblick i hur kompaniets arbete bakom kulisserna ser ut.

Läs mer här »

En av våra hemligheter – sommarstockholms bästa terrassbarer.

Det var inte många år sedan vi öppnade upp våra terrasser, som nu har blivit närmast en institution i sommarstockholm. I två olika restauranger med utsikt över Kungliga slottet och Strömmen kan du njuta av mat, dryck och trevligt sällskap i en avslappnad atmosfär. Allt i vårt fantastiska operahus mitt i city.

LÄS MER HÄR »