0
0
Tillbaka Hem Föreställningar Myriader av världar
Barn & Familj

Myriader av världar

Spelar från 22 oktober till 16 november
koncept & koreografi
Dalija Aćin Thelander
musik
Anja Đorđević
scenografi & ljus
Jens Sethzman
kostym
Anna Kjellsdotter
text
Marina Steinmo
föreställnignens längd
30 minuter

Unga på Operans SUCCÉ är tillbaka – förtrollande föreställning för BEBISAR


I Unga på Operans allkonstverk är din bebis både delaktig och medskapande. Här befinner sig publiken mitt i en förtrollad fantasivärld och får upptäcka scenografi, kostymer och musik med alla olika sinnen. Föreställningen har skapats med utgångspunkt från den senaste forskningen om bebisars medvetande och väcker nyfikenhet kring rörelse, ljud, färg och form. För bebisar mellan 3 och 18 månader samt medföljande vuxna.

 Utifrån koreografi, ljud och rum har koreografen Dalija Aćin Thelander skapat ett verk där bebisar och deras medföljande vuxna får uppleva scenkonst från oväntade perspektiv. Myriader av världar gjorde succé vid urpremiären 2017 och nominerades till SVENSKA TEATERKRITIKERS FÖRENINGS barn- och ungdomsteaterpris. Föreställningen spelades under barn- och ungdomsteaterbiennalen BIBU 2018 och är även utvald till ASSITEJ Artistic Gathering 2019: SAND INTERNATIONAL FESTIVAL OF PERFORMING ARTS FOR A YOUNG AUDIENCE. 


Intervjuer

ANNA KJELLSDOTTER »En byxa ska inte se ut som en byxa«

Bebisföreställningen Myriader av världar bjuder på sång, dans och nyskriven musik. Och kostymer fulla av överraskningar.

– Det här är det mest abstrakta jag har gjort i mitt jobb, berättar Anna Kjellsdotter, kostymdesigner på Kungliga Operan.

LÄS HELA INTERVJUN »

DALIJA AĆIN THELANDER »Jag skulle säga att den här är en baby extravaganza!«

– De senaste 20 åren har forskningen kring bebisars medvetande kommit långt. Nu vet vi att bebisar har mycket högre kapacitet än vi tidigare trott. Faktum är att de är medvetna om i princip allt som händer kring dem – hela tiden. 

LÄS HELA INTERVJUN »Föreställningsdatum

Visa fler datum

Medverkande

Sång
Dansare
Jimmie Larsson Allyson Way Pontus Sundset Noah Hellwig