0
0

Tillbaka Hem Stöd Operan Insamlingar Instrumentinsamlingen

Instrumentinsamlingen

Så här kan du stödja Kungliga Hovkapellet


En av världens äldsta orkestrar hör hemma på Kungliga Operan i Stockholm och heter Kungliga Hovkapellet. I snart 500 år har orkestern spelat konserter, opera och balettföreställningar för publik.

Orkestern bildades 1526 som Kung Gustav Vasas Hovorkester och i dag består orkestern av 105 musiker från 11 olika länder. Kungliga Hovkapellet är en mycket aktiv och produktiv orkester och spelar nästan 250 föreställningar om året. För att alltid hålla högsta möjliga kvalitet krävs det att orkestern har tillgång till de bästa instrumenten. Kungliga Operan har ambitionen att kunna erbjuda instrument av världsklass till orkesterns musiker, framförallt till talanger i början av sin karriär.

Var med och säkerställ högsta musikaliska kvalitet

Nu vill Operan bjuda in dig som också älskar levande musik till att vara med och säkerställa att Kungliga Operan och Kungliga Hovkapellet även i framtiden ska hålla högsta musikaliska kvalitet. Genom att bidra till instrumentinsamlingen hjälper du Kungliga Hovkapellet att hålla högsta möjliga kvalitet genom att kunna köpa in de bästa instrumenten. Ingen gåva är för liten!

Som tack för ditt bidrag…

Du som bidrar med minst 300 kronor får en vacker brosch med Kungliga Operans O.

Ditt gåvobevis hämtar du hos oss!

Broschen finns att hämta i biljettkassan i Operans entré. Där kan du även donera på plats.

Väntar... Hämtar aktuell data...
av 0% 300000 sek
Initierar donation...Initierar donation...

Vill du göra ännu mer? Eller vill du veta mer om hur vi arbetar med filantropi och partnerskap på Kungliga Operan? Kontakta Cecilia Canemyr, Relationship Manager, på [email protected]